Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Κρυοχειρουργική στην Ουρολογία - Νέα διαθέσιμη υπηρεσία


Ακόμη και σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, όπου τα νοσηλευτικά ιδρύματα αναθεωρούν τις δαπάνες τους για ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, ο ασθενής δεν θα πρέπει να στερείται των κατάλληλων επιλογών θεραπείας.
Γι αυτούς τους λόγους, η εταιρεία μας ξεκίνησε να διαθέτει υπηρεσίες κρυοχειρουργικής, παρέχοντας τον συνοδό εξοπλισμό και την κατάλληλη τεχνογνωσία οπουδήποτε χρειαστεί. Έτσι η δαπάνη του Ιδρύματος περιορίζεται στο κόστος της πράξης.
Οι επεμβάσεις συνοδεύονται και από εξειδεικευμένο γιατρό που θα εκπαιδεύσει τους χρήστες στα πρώτα περιστατικά και θα διασφαλίσει το καλό αποτέλεσμα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 210 6420181.

Η κρυοχειρουργική είναι μια μέθοδος εντοπισμένης καταστροφής καρκινικών όγκων με την εισαγωγή ειδικών κρυοβελόνων στην πάσχουσα περιοχή. Στην Ουρολογία βρίσκει σημαντική εφαρμογή στον προστάτη και στους νεφρούς.
Το σύστημα Cryocare του Αμερικανικού οίκου Healthtronics-Endocare είναι το πληρέστερο σύστημα για τη διενέργεια της μεθόδου.
Σημαντικά πλεονεκτήματα της θεραπείας είναι η εντοπισμένη εφαρμογή χωρίς παράπλευρη καταστροφή υγιών ιστών, η χαμηλή επεμβατικότητα (λαπαροσκοπικά, διαδερμικά, CT & US guided κλπ.), η διάσωση του πάσχοντος οργάνου, η απλή εφαρμογή, μια ημέρα νοσηλείας και η ταχεία αποκατάσταση του ασθενούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου